Friday, February 4, 2011

Produk DR Herba Industries

Saya nak memperkenalkan produk rawatan keputihan dari DR Herba industries..saya dah mencuba produk ni dan alhamdulillah ianya sangat berkesan..sebelum ni,saya memang mengalami masalah keputihan yang agak teruk specially selepas pemakaian IUCD...

saya terjumpa produk ni pun di RH.mula2 takut jugak nak try tapi lepas tanya kawan2 yang dah try,baru saya berani try...bila dah try ok,terus saya pun berminat untuk jadi dealer kat taiping..so,sesiapa yang berminat,bolehla hubungi saya...kalau nak beli secara online pun saya boleh pos..kos penghantaran akan di caj..saya nak perkenalkan serba sedikit tentang produk ni...

Ramai yang telah mendapat faedah dari formulasi estrak Cnidium Moneiri yang juga pertama kali dijual di Malaysia.Herba Cnidium mendapat rating herba Class 1 di Amerika Syarikat sebagai herba yang selamat untuk digunakan.Sejak dilancarkan tahun lalu,kini telah terjual hampir 50,000 botol.

Keunikkan produk Dr Herba ialah ia menjadikan SATU SINERGI YANG IDEAL DIGANDINGKAN BERSAMA SERUM DH-5, Serum DH-5 merawat jangkitan dan PPW bertindak sebagai pelindung peribadi wanita bagi mengelak dari jangkitan berulang.

PPW adalah formula tradisional klasik estrak biji Cnidium tanpa bahan kimia dan hanya menggunakan buih anti alergi /Hypoallergenik yang tidak akan mengubah pH,tiada kesan sampingan dan boleh digunakan sebagai pencuci intim bagi membantu :-
Menghilangkan keputihan yang patologis
Menghilangkan kegatalan semasa haid dan selepas bersalin
Menghilangkan terus rasa gatal disekeliling vagina
Menyah jangkitan bakteria/kulat candida,trichomonas dll
Menyah toksik dari dalam
Megecut dan megetatkan kembali vagina
Menghilangkan gatal kulit disemua bahagian tubuh seperti,celah paha dll
Mengeringkan luaran vagina yang melecet/luka
Anti Tumor/Kanser
Anti Gatal/Allergi
Anti Bakteria/Kulat
Anti Parasit
Anti Virus

*Anda dinasihati menggunakan PPW 1 atau 2 kali sehari setelah pulih menjalani rawatan Serum DH-5.Ini penting bagi mendapatkan perlindungan jangkapanjang dari jangkitan yang mungkin berulang sekiranya berlaku ketidakseimbangan flora.

SERUM DH-5 - Rawatan Herba Semulajadi D.I.Y (Do It Yourself) Sangat Berkesan Untuk Jangkitan Keputihan Wanita Yang Patologis.Hilangkan Perasaan Rendah Diri,Kerisauan & Kembalikanlah Semula Keyakinan Diri Anda .
Anda telah cuba rawatan di klinik tetapi GAGAL....
Apabila berlaku jangkitan keputihan ,anda akan segera pergi mendapatkan rawatan di klinik.Setelah mendaftarkan diri di kaunter pendaftaran.Terpaksa pula menunggu agak lama sebelum dapat berjumpa doktor.Secara protokol,doktor akan memberi ubatan terdiri daripada antibiotik dan juga ubat anti kulat dalam bentuk krim ataupun supositori yang dimasukkan kedalam faraj.

Setelah menahan perasaan malu dan banyak masa serta wang ringgit dihabiskan,selang 1 minggu atau 1 bulan kemudian keputihan datang semula.Anda mula risau,rungsing dan bercadang untuk ke klinik berjumpa doktor sekali lagi......Situasi ini berlaku berulang-ulang tanpa ada penghujungnya.

Di Mana Silapnya?
Tahukah Anda,sebenarnya antibiotik dan anti fungal yang anda perolehi dari klinik tadi telah memusnahkan segala jenis flora (bakteria)dan fungal dalam badan anda.Pemusnahan ini termasuklah kepada bakteria baik.Fenomena ini seterusnya membawa kepada ketidakseimbangan flora dalam badan anda.
Bukti yang nyata,menurut kajian Melbourne Sexual Health Centre (MSHC) di Australia-77% wanita yang menerima rawatan antibiotik untuk keputihan akan mengalami jangkitan semula selepas 1 bulan rawatan diberikan.

Tahu Kah Anda ....
Menurut Illinois Department of Public Health,bakteria yang menyebabkan keputihan itu mampu 'menyerang' tiub fallopio dan uterus seseorang wanita yang dijangkiti keputihan.Kesan daripada itu ia boleh membawa kepada kesukaran untuk seseorang wanita yang dijangkiti keputihan untuk hamil.Dalam istilah perubatan,perkara ini lebih dikenali sebagai "pelvic inflammatory disease (PID).


Serum DH-5 adalah formula rawatan semulajadi 100% dari 5 jenis herba anti keputihan yang dapat menghilangkan kerungsingan,perasaan malu dan rendah diri anda ketika mengalami jangkitan keputihan yang kronik.Keyakinan diri anda akan kembali semula setelah mendapatkan sentuhan formula unik ini.Kini episod keputihan anda telah sampai ke penghujungnya.Formula ini telah di cuba keatas 155 wanita Malaysia yang mengalami keputihan patologis dan didapati 100% berkesan tanpa ada sebarang kesan sampingan.

Antara Simptom Keputihan Abnormal Yang memerlukan Rawatan Serum DH-5 :-
Keputihan yang berwarna putih atau kekuningan,berlaku secara berterusan disertai rasa gatal - Jangkitan Kulat Candida atau Monillia
Keluarnya Cairan Berwarna Kehijauan Serta Rasa Gatal - Jangkitan Kuman Trichomonas
Keluarnya Cairan Berwarna Kelabu Dan Berbau - Jangkitan Bakteria Vaginosis
Keluarnya Cairan Yang Bersifat "Cheesy" Berbau Dan Bercampur Darah - Penyakit Yang Menular Melalui perhubungan Seks Atau STD
Antara Komplikasi Yang Mungkin Berlaku Jika Tidak Dirawat :-
Kemandulan Akibat Rosaknya Organ Reproduksi Terutama Saluran Fallopian
Gangguan Haid
Barah Servik
Jangkitan Saluran Kencing
Jangkitan Pada Pasangan Seks
Kesakitan DLL
Untuk Mendapatkan Kesan Yang Terbaik Sila Ikut Panduan Rawatan Yang Diberikan :-
Serum DH-5 hanya digunakan untuk 10 hari sahaja dengan cara semburan terus kedalam faraj sehingga rata 2 atau 3 kali sehari tanpa membilas dengan air.Jika belum pulih sepenuhnya,sambung semula selepas berehat selama 7 hari(Biasanya 10 hari sudah mencukupi).PPW digunakan mula pada hari pertama rawatan dan anda dinasihatkan meneruskan pengunaan PPW sebagai agen pelindung dari jangkitan yang mungkin berulang.Jauhi pengunaan sabun & pewangi intim,kurangkan pengambilan gula serta perbanyakan diet yogurt dan sayuran hijau.
*Wanita hamil hanya guna Serum atau PPW secara luaran shj bagi menghilangkan kegatalan & bagi pasangan lelaki/suami yang dijangkiti boleh menggunakan kaedah rawatan yang sama seperti wanita.Berhenti guna Serum ketika haid,hanya boleh guna PPW Shj.

SOALAN LAZIM
Selepas menggunakan Serum DH-5 selama 3 hari,saya dapati keputihan keluar semakin banyak dan rasa gatal yang amat sangat?

Ramai juga antara wanita yang panik kerana keputihan keluar dengan banyaknya ketika menjalani proses rawatan Serum DH-5 & PPW.Pada hakikatnya ini adalah sesuatu yang positif,cecair keputihan yang disedut keluar tadi telah keluar bersama bakteria ,parasit,kulat atau kuman yang menyebabkan jangkitan.Jika dibiarkan tanpa dirawat, jangkitan akan merebak dan bahayanya bila bakteria yang melekat/tersumbat di dinding vagina dibiarkan menyerang uterus serta menghadang tiub fallopian,ini boleh mengakibatkan seseorang itu sukar mengandung juga berisiko tinggi untuk mendapat barah servik. Anda di nasihatkan meneruskan rawatan sehingga pulih sepenuhnya,jika gatal tidak tertahan anda boleh menggunakan PPW untuk menyapu/mencuci atau sembur sedikit Serum DH-5 ditempat yang gatal tadi tanpa membilas.

Komposisi Formula Herba : Zanthoxli Bungeani 15%,Radix Stemonae 15%,Radix Sophorae 15%,Cnidium Monneiri 15% & Alum 15%

Janji Kami Adalah Anda Akan Mendapat Manafaat Yang Tidak Dapat Dinilai dengan Wang Ringgit & Tidak Terdapat Bahan-Bahan Kimia Yang Terlarang Di Dalam Formulasi Produk Dr Herba Industries - Bersih,Suci & Merawat

No comments: