Friday, June 3, 2011

kek birthday-order from cikgu Ros



malam tadi,dapat call dari cikgu Hasnida,cikgu saya dulu.minta buatkan kek harijadi untuk anak kawan dia
nak tolak pun,tak sampai hati
sbb malam tadi saya dah ada 3 biji kek nak buat
so,barang pun dah ada.saya pun buat jela..
pelanggan setia saya cikgu hasnida ni..hehe
terima kasih cikgu,tolong support..
nanti bagi upah rasa kek lain plak na..
heheheh
anak Cikgu Ros ni dah besar.
so,dia tak nak tulis
dia mintak letak buah strawberry je kat atas tu
nasib baik petang semalam masa pi tesco,beli extra...
bolehla letak...
kek ni adalah kek brownies lapis cheese..
memang sedap kek ni..
tak jemu makan..heheh
sesape yang nak order,boleh contact atun ye...
thanks pada cikgu Ros..
belum tanya komen dia lagi..sedap ke tak???

4 comments:

ashra said...

alhamdulillah..makin maju atun dgn bisnes =)..

bila lah nak jadi cam atun ni..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

tahniah atun. makin maju sekarang...

shilafaizz said...

shila pon suka buat brownies lapis cheese nie..senang and worth trying..
go atun go! nanti leh bukak kedai bakery..heheh

halimatun said...

k.ash;akak pun makin maju menjahit sekarang ni..hehe

k.fiza:tenkiu...

shila:senangkan..hehe.insyaallah..bukak kat umah jela..hihi