Wednesday, June 8, 2011

my world

Dunia surirumah macam saya ni,mestilah family n rumah kan..
tempat lepak-surf internet,tengok resipi..semua resipi saya ada dalam pc..ada jugak kat fb.tak copy pun kat tempat lain..tengok tv3 je..sbb pakai area dalam..dengar radio..hehe.kdg2 sy tengah masak,anak2 beraktiviti kat sini.tengok buku,tengok vcd or apa2 jelah

ni plak tempat saya membaking..heheh.mencuba resipi baru..dalam kabinet tu penuh dengan barang eletrik untuk membaking macam oven kecik,breadmaker,mixer blender,toaster n macam2 ada..hehe

ni plak dapur basah...untuk memasak..

abaikan susunan rumah yang tak berapa teratur tu ye..
reriously,memang saya tak pandai nak mengemas.huhu
asal nampak besih,ok dah..hehe
kalau ada idea untuk ngubah apa2,bagitau je ye..
hehe

4 comments:

Mommy Aisyah said...

bestnya jadi atun...

ashra said...

itulah dunia housewifekan..
tak kisah wpun 24jam terperap kat rumah tak kuar2..hehe...

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

cantiknya dapur atun. akak berangan nak dapat dapur secantik dapur atun...

halimatun said...

mommy aisyah:best jugak..tapi ada gakla yang tak best..hihi

k.ash:yup..betul sgt2.24 hours tu sekejap je walaupun duk umah je..kdg2 rasa xcukup..

k.fiza:insyaallah,ada rezeki nanti,dapat jugak..hehe