Wednesday, August 25, 2010

jom beli minyak wangi

yang terbaru,saya bantu husband plak jual minyak wangi ni...



Terdapat 18 jenis haruman inspirasi dalam botol tunggal 8ML yang boleh dibawa solat.

FOR HIM
M1-INSPIRASI OLEH CALVIN KLEIN-CK ONE
M2-INSPIRASI OLEH CHANEL-ALLURE MEN
...M3-INSPIRASI OLEH DUNHILL-DESIRE RED
M4-INSPIRASI OLEH GIORGIO ARMANI-ACQUA DI GIO
M5-INSPIRASI OLEH HUGO BOSS-ENERGISE

FOR HER
W1-INSPIRASI OLEH BS-MIDNIGHT FANTASY
W2-INSPIRASI OLEH BODY SHOP-APPLE BLOSSOM
W3-INSPIRASI OLEH CALVIN KLEIN-EUPHORIA
W4-INSPIRASI OLEH CHRISTIAN DIOR-MIDNIGHT POISON
W5-INSPIRASI OLEH CHARACEL-AMOR AMOR
W6-INSPIRASI OLEH CHRISTIAN DIOR-JADORE
W7-INSPIRASI OLEH ESTEE LAUDER-PLEASURE
W8-INSPIRASI OLEH HUGO BOSS-WOMEN BOSS
W9-INSPIRASI OLEH JL-LIVE
W10-INSPIRASI OLEH LAMCOME-MIRACLE
W11-INSPIRASI OLEH PH-HEIRES
W12-INSPIRASI OLEH RALPH LAURANCE-ROMANCE

HARGA:
1 KOTAK :RM22

POS LAJU RM6

Disebabkan keterujaan beliau tengok syoknya saya berniaga,dia pun nak jugak..xpe,bagi dia peluang..sambil2 saya promote barang saya,saya promote la barang dia skali..ok tak??heee(kena mintak komisen ni..)

so,pada sesape yang berminat boleh call saya ok..salam ramadhan...

2 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

wah, bisnes minyak wangi jugak yer...hehe. bestnyer...minta komisen kat cik abg, yer...

atun, sebolehnya jual minyak wangi ni kpd org laki je. bukan apa, takut kita pulak dpt saham...org perempuan dilarang pakai minyak wangi ketika keluar rumah. tapi, kalau dia nak pakai utk suami saja, no problem...ok je. lagi digalakkan atun jual pada dia. akak dulu ada gak berniat nak jual minyak wangi ni, tapi memandangkan ramai org perempuan yg beli, tak jadi ler. sory ye atun. atun jgn kecik hati dgn akak tau. semoga success..... :-)

halimatun saadiah said...

ooo..yeke..mcm tu ye kak..isk..takut le kalau gitu...ok nanti atun ckp ngan husb jual kat laki je..thanks ye kak..xmarahla..atun suka kalau ada yg suka berterus terang mcm tu..