Tuesday, August 31, 2010

ke busy an melampau

lama tak update blog yang tak seberapa..sibukkkkk sangat 2-3 hari ni utk siapkan tempahan biskut raya..Alhamdulillah,berjaya juga siapkan akhirnya..sekarang tengah pulun buat biskut raya untuk rumah plak..4 rumah tau nak kena supply..huhu..
next week hubby dah kena masuk maktab.nasib baik 3 hari je..ahad smpai selasa..Insyaallah rabu boleh balik kampung kat ipoh..balik awal ni sempatla kot shopping kali terakhir..hikhik..bukan utk saya ye..utk alya n Husna..kasut Alya belum cari lagi..Utk Una plak nak tambah lagi 2-3 pasang lagi jeans n t shirt..
ok..jumpa lagi ye..actually,banyak nak update sebenarnya tapi tak de masa ma...babai...

1 comment:

ashra said...

hehe..bz tul biz woman ni.
=)
k jumpa nti ye