Monday, September 6, 2010

What happen to me????

dah lama tak update blog..tension sebenarnya dengan template blog ni..nyesal sungguh tukar template haritu..bila tengok blog kawan2 rasa saaaangatttt jeles..mcmana nak letak gambar kat atas tu>>tu pun masih tak pandai..dah cuba belajar nak buat tapi tak jadi..itula sebabnya xde mood nak update blog..kalau dulu setiap kali on9 mesti nak bukak blogv..sekarang ni malas sangat dahhhh...anyone can help me to change back my template n backgrond blog tu the new one like yours..huhuhu..cedihnyeeee

3 comments:

Rozy said...

atun pakai template yg mana ni?
akak pakai template blogger minima pastu cari free template kat mana2 website (or cari templatemama banyak link), copy paste html, settle.
upload gambaq kiat header.

ashra said...

jgn tensi2..nti pas raya,free2 le ar btulkan balik.hehe

selamat hari raya tuk atun sekeluarga..hati hati di jalanraya k?

mazz said...

mana atun ni...update laaaa blog tu...meh akak ajar...(macam laa pandai sangat)hehehe