Thursday, July 14, 2011

kelas kek secret recepe

lepas kenduri 9hb tu,iaitu pada 10hb,sempat jugak saya attend class secret recepe.sape lagi kalau buka chef zubaidah yang ajar...
kelas berlangsung kat kedai bakery sunflower kamunting.
3 jenis kek yang diajar.yuran cuma rm100
kelas ni hanya kelas demo,bukan kelas hands-on
layan gambar kek ya...
lapisan kek choc butterscotch cheese
kek butterscotch cheese
lapisan vanilla cheese cake
vanilla cheese cake
kek chocolate indulgence

ni gambar2 kek masa kat kelas tu.


kek yang saya buat pulak...




tengok tu alya makan sampai tak angkat kepala dah..sedap sangat la tu...

tak sabar nak gi kelas personal cake plak 23 hb ni insyaallah...

4 comments:

ashra said...

ehem...da pandai da die.da macam secret recipe punya kek la.jeles*...

bila lah kita lak nak gi kelas ni.huhu

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

wah... seronoknya, dapat gi kelas lagi. akak teringin gaknak gi, tapi.... tak de ongkos. huhuhu. selera tgk kek atun.

halimatun said...

k.ash...alahai..baru pi blaja..blhla sikit2...belum terer lagi...

kak fiza,akak pun boleh mintak mak akak ajarkan..free je..hehe..atun ni himpun ja duit hasil jualan.pi kelas plak...

mizah said...

bestnya dapat attend kelas2 mcm tu...