Wednesday, July 27, 2011

perkembangan Husna

nak update blog tapi xtau nak update pasal apa
since dah lama tak ceita pasal alya n husna
cerita pasal diorang lah plak
Husna dah makin besar
tapi makin cengeng bak kata kak fiza aka umisofie
silap sikit suka menangis
xtau la kenapa...
tapi agak berdikari jugak...
pantang nampak saya nak solat,cepat2 dia pegi ambil wuduk.nak ikut solat..
semoga berkekalan sampai bila2...
periksa baru ni..alhamdulillah 4 paper dapat 100%.lagi 4 paper tak dapat..paling rendah bahasa arab.84%
xpelah,usaha lagi...
kedudukan kelas dapat no 9 dari 23..ok lah tu
periksa tak baca apa,gitulah.saya saja tak train dia buat latihan.saja nak tengok macammana..
lps ni kalau nak periksa,saya akan train dia betul2..
tengok plak result macammana...
membaca buku cerita dah makin lancar..pantang dapat buku,asyik betul dia baca..
buku iqra' plak dah masuk iqra'3.kadang2 lps maghrib ngaji kat umah.pagi setiap hari sekolah ngaji kat sekolah..
baru2 ni batuk teruk
mula2 demam.lepas demam batuk plak.sampai xleh tido
saya dah risau takut dia kena asthma..alhamdulillah xde
saya bawak dia terus jumpa paed kat columbia asia hospital
thn lps dia kena batuk macam ni jugak.ubat klinik biasa kami pegi Az-zahra,tak jalan
so,kali ni,terus bawak dia jumpa paed
dapat 3 jenis ubat
alhamdulillah xsampai seminggu makan ubat,dah tak batuk dah..

2 comments:

ashra said...

samalah atun.
aleesya batuk teruk gak..ubat klinik biasa tak jalan2 pun.last2 jumpa paed kat spital swasta,dapat 3 botol ubat,baru lega sikit...

Lady of Leisure said...

Hehe wah result yang memberansangkan.. Moga terusncemerlang.. :-)