Thursday, March 24, 2011

Cameron Highlands

Insyaallah kalau xde aral melintang,bertolaklah kami ke CH pagi2 esok
husband dh buat keputusan nak ambik cuti rehat
yela,dulu pagi sampai petang skolah dari bulan 12 sampai bulan 3.lps tu,masuk kelas plak
masa ngan family pun xde
dia beria ngajak kami pergi
plan hujung disember haritu nak pegi tak jadi
so,nak ganti balikla ni..hehe
lagipun,kalau ikutkan,hujung bulan 5 nanti,kami tak dapat nak sambut anniversary yang ke7 sama2
dia masuk maktab coz time tu cuti skolah
hukhukhuk
kesian saya kan..
so,dia awalkan la "honeymoon" kami nih..hehe
semoga kami selamat pergi dan balik ke sana ye
babai.....

3 comments:

♥ Mrs.Eady ♥ said...

selamat bercuti :)

ashra said...

selamat bercuti dan bergumbira ya!

mazz said...

selamat bercuti atun...