Monday, March 28, 2011

pasang letrik

harini dh boleh register kat TNB tapi tak bawak plak salinan s&p ataupun perjanjian sewa beli.
kalau tak dah boleh pi TNB dah tadi
kena bayar lagi 170
esok jelah pegi.boleh singgah rumah tengok kontraktor pasang cornies.tadi sempat singgah umah kontraktor tu tengok cornies umah dia
memang lawa giler
semua bilik dia buat
maklumla,tukang sendiri kan
nanti saya update lg berapa hari TNB ambik masa untuk datang pasang Meter

p/s:saya update pasal sume benda ni sbb senang sape yg nak masuk umah baru nanti nak refer.hehe

5 comments:

ashra said...

btul tu atun.
masuk umah ni bukan cuci kaki je..update je apa atun wat tu..hehe.

le gak jadi panduan pada yang tatau..atau blur2..

halimatun said...

heheh...bukan apa kak,takut ada yg nyampah je..atun ni asyik update benda ni je..

risa said...

dalam masa dua minggu nanti TNB datang le tu..hehehe tenogk jugak kabel tu jauh ke dekat tau tun...macam akak sebab umah corner lot..memang kabel sambung ke rumah tu ada kat sebelah je..so, capat lah yang..boleh telepon je terus..kena selalu tepon tau

halimatun said...

lama jugak ye kak..sampai 2 minggu..huhu

halimatun said...

dh pasang dah tadi..baru semalam pagi pegi register.cepat jugak.sekarang ni nak tunggu pemaju tarik wire plak...