Monday, March 21, 2011

Dapat kunci


alhamdulillah..di pagi isnin nan indah ni,dapat call dari hubby mengatakan pemaju call dia suruh pegi pejabat pemaju untuk ambik kunci
petang lepas sekolah,terus hubby pi ambik kunci
kena bayar rm120 untuk pemasangan air
untuk elektrik,minggu depan baru leh masuk sbb kena tunggu OC dulu...
tak tahula berapa pulak kena bayar
lepas ambik kunci je,terus pegi kedai grill n awning
pekerja dari sykt perumahan yang rekemen kedai ni..
kira2 total untuk grill 3100 n awning plak 1700
siap dapat free gift lagi
dapat penyidai n plat nombor rumah
okla..penyidai yg saya dah bayar deposit haritu,takyah beli..hehe..save....
kebetulan masa kat kedai tu,terjumpalah jiran baru kami..suami isteri cikgu..
selang 2 pintu je...
ok stakat ni je update untuk rumah baru kami
esok2 plak ye...:P
sape yg tak suka baca,jangan baca ye..hehe.peace no war!!

7 comments:

syayassir said...

hehe....
serta merta komen...
tahniah atun...
tentu lagi excited nak menghias rumah ni... nanti cite lagi ye... :D

sasha @ mumyalya said...

tahniah atun..akk yg excited melampau ni :)

halimatun said...

k.sya:menghias tu xde la sangat kak..atun ni memang lemah bab2 menghias ni..heheh
nanti atun cerita lagi.tapi jangan jemu tau..heheh

k.sha:thanks akak xjemu2 dengar cite atun..alwaz support me..tq kak..cayang akak...

MommyAqil said...

hahahha..sape yang tak suka baca boleh blah kan tun..hikhkhik..wah!!mesti excited nak masuk rumah baru..bestnyaaaaaaa...Tahniah tun..akhirnya dapat juga duduk kt rumah sendri kan..

halimatun said...

aida:heheh..tu laer pasal...blog haku,haku punyer pasalla kannnnn
tu la..xsabar sungguh...

ashra said...

seronoknyeee...tengah bayangkan perasaan rumah baru..sendiri lagi..hehe
mesti beskan atun..selamat menguruskan rumah..

(tah bila la nak jejak rumah sendiri ni.tak sabo gak..hehe.)

halimatun said...

k.ash..best..alah,k.ash jgn risaula..k.ash punya umah nanti mesti lagi grand..umah saya biasa2 je...suami cikgu je..mana mampu nak beli besar2..heheh.
ini je yang termampu...