Friday, April 15, 2011

macam2 ada....

geram 1 -dengan kontraktor.rupanya cornies yang kami bayar tu boleh dapat lagi murah..huhu..sakitnya hati...tu la sebab org xmo ambik kontraktor melayu..ginila...so,hubby nk buat lain n guna kontraktor lain..

geram 2-grill ni xsiap2 lagi..esok depa janji nak pasang..wait n see jela...dh la dia janji nk bagi penyidai kain tu tak jadi..kitorang kena tambah plak 100..apa la..cakap tak serupa bikin

gembira:hubby dah dapat TV impian...tunggu pindah nanti baru mintak depa hantar..rasa macam murah je.panasonic LED tu..baru 2999

5 comments:

ashra said...

kalu nak pindah,mmg inilah ragam2 nak kena hadapi kan..

kalu duit tak melayang tak pe gak kan..sabo je la..hehe

wahh..besarnya tv.hehe

shilafaizz said...

atun murahnye LED 2999!! bape inches tuh...baru berkira2 nak beli tv baru gak tapi ingatkan LED mahal dari LCD..

halimatun said...

k.ash..tu la..sabor jela...hihi
xbesarla..42 inci je..hihi

syila,42 inci..offer tu.kalau tak 3ribu lebih..tu yang cepat2 bayar deposit tu..heheh
memang LED lagi mahal dr LCD
PLASMA-LCD-LED

shilafaizz said...

klu 42" 2999 LED murah la atun...
bestnyee...rumah shila kt living room takde tv sebab ktorg buat tv room kt tingkat atas..nak tgk tv,lepak2 kat tingkat atas sebab taknak berdampar depan living room tuh..heheh
tapi klu ade dua2 lagi bagus kan..

halimatun said...

shila,tv baru letak kat hall depan..tv lama letak kat 2nd hall utk bdk2 tgk VCD n layan masa atun kat dapur je..hehe..actually,dining ni atun jadikan 2nd hall aka living room..