Tuesday, April 5, 2011

tukar!!!

akibat tak puas hati sangat2 dengan kabinet tu,husb pun minta kontraktor tu tukar
tukarkan pada kayu solid nyatuh n saya pilih kaler natural
kaler kayu
thanks to all yg bagi pendapat
saya bukan taknak tukar pada yang glasses tu
nakkkk sangattt
tapi mak oiii
mahal giler tau
untuk bawah saja pun mau dekat 2k.atas lagik..
xpela,since memang saya minat yang kayu ni dari dulu lagi,kita wat kayu jela
yang bestnya...hihi....
hubby bagi buat utk wall skali..yeehaaaa
sangat seronok
saaaaayang abang...mmuahhh mmmuaaaaah
tapi kena tunggu 2 minggu le plak sbb kena order dari johor....



lebih kurang macam ni la kaler dia..ok tak???

10 comments:

ayu said...

atun, tak kisah mana2 pun asalkan kita puas hati ...akak dulu pun sbb ambik yg glasses sebab ada offer..kalau tak, mmm..mmg tak ambik gak.

ashra said...

hehe.ni cantik..kalu dua2 puas hati,hati pun senangkan..

shilafaizz said...

yeayyy atun pilih yang ni jugak...
bagus tak sy bagi consultation??ekekeke..
natural kaler is more nice la coz nampak kaler kayu tuh plus nampak luas kan...
tak sabar nk tengok dapor atun nih..

DeLLa said...

bestnya atu..saya belum ada rumah sendiri lagi

Murni Delights said...

erm..cntiknyer..he..he..
best2 tak sbar nak design2 nnti..he..he

Murni Delights said...

salah plak design2

*deco2

halimatun said...

wah..banyaknya komen...
thanks all

k.ayu:mahalkan...huhu

k.ash:insyaallah kali ni puas hatila kot..hehe

shiela:thanks 4ur consultation..nanti atun blanje ye..hehe
kena tunggu lagi 2 minggu lor...baru leh tepek pic..hehe

della:xpela,nanti ada rezeki dapat jugak..

vil:bab tu yg lemah tu...huhu..vill blhla bg idea nanti..heheh

ashra said...

atun:
BM tu kita beli brand tesco..tgh promotion..dapat RM189 kat tesco.mbr kita beli rm229..hehe.

masa pegi tu da tinggal dua biji je kat tesco.hehe.rezki la nak membelinya masa tu.sbb mbr kata,cepat abes BM ni.murahkan..

halimatun said...

ok yek tesco..haritu ada gak tengok.199...

Murni Delights said...

erm..nak bagi idea vill suk etgok dlm mjalah deco2 tue..he..he

suke simple2 je tak de tema pe2..
jnji selesa..he..he