Thursday, April 21, 2011

my new kitchen...yehaaa!!!

harini baru siap kitchen kabinet baru saya...
seronok sangat walaupun colour yang saya request tu tak de...
nasib baik lawa jugak yang ni..hehe
yang bestnya siap dapat free rak pinggan ,dapur gas built in n hood sekali..kalau nak beli berbaloi gak nih..hehe
kalau sesaper yang duk perak teringin nak minta quotation dari orang yang buat kitchen kabinet ni,bolehla contact saya ye...
kemas jugak keje dia...
kabinet saya yang haritu,saya buat kabinet pasang siap untuk letak kat dapur kering..blhla jadi tempat membaking nanti..heheh
layannnnn









menyibukje dak husna ni nak enterframe sama..heheh
opps!!! sebelum terlupa,very thank u to my hubby sbb bagi saya conquer dapur ni..
lepas pindah nanti ayang masak sedap2 kat abang tau.cakap je nak makan apa..heheh
sekarang ni,dapur belum bukak lagi ye....

8 comments:

ashra said...

wah..bukan main hepi die ye..
samalah atun.
tak sabo nak ada rumah sendiri sbb nak dapur lawa2..lagi semangat nak masak..

ZURAWITA BINTI AHMAD (ZURA) said...

waahhh..bestnya atun..cantik la...kzura sendiri pon lom buat lagi kabinet wpun dok umah sendiri....

mazz said...

wahhhh lawanya!!
jelessssss tengok!!
bila nak pindah atau dah pindah ke??

MommyAqil said...

Congratz atun...cantekkk..Selamat memasak dgn penuh bersemangat..hihihi..

Murni Delights said...

cntiknyer..he..he simple dan nice.. lpas nie bleh msak sdap2 lagi...

shilafaizz said...

ni pon cantekk dh atun..best tu dpt bnyk free gift lagi yer..
lebih semangat nak memasak nih..

ayu said...

cantik dah tu atun..selamat memasak ye..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

wah...cantiknya dapur dia. nak dibandingkan dgn dapur akak, jauh panggang dari api...huhuhu. apa pun, selamat memasak di dapur baru yer...hehehhe