Sunday, July 11, 2010

canon 3100IS

yeay!!!akhirnya dapat juga saya membeli kamera yang baru..kamera saya yang lama(canon A430)dah rosak masa pegi lost world Tambun April lepas..walaupun kamera yang saya beli ni tak mahal mana,tapi sangatlah bermakna..hehehe..thanks to my Hubby sbb sudi top-up untuk saya beli ni..hehehe...lepas ni,senangla nak snap gambar makanan yang saya masak atau nak snap gambar Husna n Alya..kalau tak,guna camera handphone je..

Kamera yang lama tu kalau repair kena hampir 300.baik saya beli yang baru je..lagi puas hati..saya beli kamera ni masa mengandungkan Husna..lebih kurang 4 tahun je pakai..tak pasti mana silapnya sampai boleh rosak..sayang...

ni la camera baru saya..tapi saya punya kaler merah..

Gambar ni plak tauke kedai tlg snap kat kedai..nak wat kenangan..free je tau dia cuci bg..(abaikan budak yang comot tu ye..)

nanti saya upload byk2 ye..tungguuuu

3 comments:

~Nur Finie Afnie~ said...

bestnya dapat kamera baru..kamera saya kena curi dgn org..tah bila la nak beli balik... ambik gmbr guna handphone je..

halimatun saadiah said...

owh..jahatnya orang yang curi tu..xpe,nanti ada rezeki blhla beli yang baru..

ashra said...

sukanya gambo satu family ni..bahagia skali.hehe..pasni amik gambo byk2 ek ada kamera baru..