Wednesday, July 21, 2010

Penang part II

hari ke-2 pagi2 lagi kami jalan kaki ke rumah kakak..saje jalan kaki..bukan jauh pun..dekat sangat..sblm ni my BIL datang ambik..ops..kereta tak bawak ke situ sebab my BIL memang tak sewa lot parking sbb belum tinggal kat situ..rugi plak bayar free je kan??lepas tu,kami pegi makan roti telur yang sangat sedap..sblm ni masa datang penang jan aritu dah try..memang sedap..tu sedap dok terungat..layan...
pada yang puasa tu,ya ampun...tapi memang nampak sedap kan??
bukan main lagi husna..ada orang melayan...


lepas balik makan roti telur terus ke rockwork(xsure betul ke tak ejaan ni..)barang memang murah2 kat sini..sangat best..penat jalan2,balik untuk bg una n alya tido dulu..lebih kurang pukul 3,kami jalan2 ke GAMA..memang rezeki kami sebab tengah sale..terus ke tingkat 3 sebab dekat tingkat 3 hanya baju kanak2 saja..sempat sambar 4 pasang sorang..ingat nak jalan2 kat level lain pulak untuk shopping baju suami,tapi alya dah tak senang duduk dah..terus balik umah n siap2 untuk keluar plak makan nasi briani claypot kapitan..memang wallaaa
nasi briayani claypot kapitan

roti naan dengan ayam tandoori..pun sedap...

amboi una..bukan main lagi kalau ada orang melayan..

5 comments:

ayu said...

aduhh..atun..terliur giler tgk nasi briyani tu...waaa....dah le pose..hehe...GAMA tu kat penang ekkk...mmm, ada jual apa lg yee

halimatun saadiah said...

ye k.ayu..macam baju la ada..nk shopping bj anak ke,bg kita,semua ok..memang banyka choice..nasi briyani tu memang sedap k.ayu..nanti kalau pi,nk makan lg..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

tak tahan tgk nasi beriyani tu atun...
akak ni dah la peminat nasi beriyani...lagi kalau beriyani kambing.

halimatun saadiah said...

ye kak fiza..nasi beriyani kambing..sedapnye...

Mrs.Eady said...

wah..jadi lapar trus biler tgk beriani niee..nyum nyum nyum...