Monday, July 19, 2010

penang part 1

jumaat petang lebih kurang jam 3.30 kami bertolak ke Penang..saya dah janji untuk ambil stok MAB sebelum jam 5..jadi,sempatla pukul 5 sampai di sana..semasa perjalanan ke penang,masa kat highway hentian bandar baharu,Alya muntah pulak..mungkin sebab saya suapkan dia n husna dengan cheese kek yang dibuat semalam..sayang nak tinggal,takut nanti dah tak boleh makan bila balik nanti..

lebih kurang pukul 6 selamat sampai di rumah kakak dekat Balai Rakyat Jalan Pattani..suami kakak bekerja dengan MPPP.jadi,terpaksa tinggal di kuarters sampai pencen..malam nanti kami akan ke rumah kakak berhampiran dengan balai rakyat ni untuk tidur..ZZZZZZyang bestnya kat rumah kakak saya ada kucing..kucing nya sangatlah besar dan comel..bukan main sakan lagi alya duk mengejar kucing tu sampai takut kucing tu dengan alya n husna..layan gambar Alya..

dua beradik yang berlainan rupa..
mengejar cat..

malamnya ingat kan nak jalan2 kat Penang Time Square tapi tak jadi lak sebab kakak saya lagi sorang nak datang jumpa kat sini..len kali je pegi ok..
Alya ngan m.long n kak azida..(nak pulak alya kat m.long..)

6 comments:

ashra said...

wahh..besnye.husna,alya bercuti2 ke penang ye..
=)ceria skali dua beradik ni..

halimatun saadiah said...

ye k.ash..memang ceria..riuh rendah ngan keletah diorang..

yasmin mat nazri said...

syok nya hang matun... dah ada 2 org anak... hehehe...eip raya ni kita jumpa eh.. insyaALLAH harap sangat dapat jumpa.. helmi kata mak hang skang dah pakai bateri eh... sabar eh, jg mak elok2 tau... nanti kirim slm kat dia eh...

halimatun saadiah said...

dah lama dah mak aku pakai bateri tu..2002..mungkin thn ni nk kena tukar la..setiap 6 bulan kena pi IJN..hang balik ke??aku raya ipoh dulu tau..insyaallah,aku nak sangat jumpa hang..syila kawen baru ni tanya gak mcmana nak contact hang..hang bila nk kawen??abg aku tgh cari calon tu..heheh

ayu said...

atun..bestnya jln2..

halimatun saadiah said...

ye k.ayu..bukan slalu dapat jalan2 mcm ni..huhu