Thursday, July 15, 2010

Penang or Pangkor??

dah banyak hari xupdate..rasa malas menguasai..idea ke Pangkor tercetus bila budak sekoalh suami ada kem motivasi di sana..sambil menyelam,minum airla..hikhik..tiba2 plak suami cakap,kalau dia tak pegi pun takpe sebab ada guru lain yang pergi..then kalau saje nak jalan bolehla..saya plak terfikir plak,dari pegi Pangkor baik pergi penang..sambil jalan2 boleh shopping baju raya untuk anak-anak..lagipun kalau ke Penang tempat tinggal dah ada.kakak saya ada di sana..dah save utk tempat tinggal..tempat nak jalan pun banyak juga..

Petong esok selepas solat jumaat kami akan bertolak..tengoklah saya boleh tahan duduk sana berapa hari..biasanya plan nak pegi berhari-hari..sudahnya sekejap je sebab teringatkan rumah..tak tahulah kenapa..isnin suami cuti..sekolah ambil cuti peristiwa..

Husna pulak duk sebut2 nak gi pangkor sebab tengok citer Senario the Beach Boy..nak mandi laut katanya..tengokla,kalau sempat,isnin pegi lumut je..kalau tak,bawak dia mandi kat Batu Ferringghi jela kot..

3 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

wah...nak pegi jalan2 yer...
selamat bercuti2 yer....

Rozy said...

wahh dah nak sopin raya...

halimatun saadiah said...

k.fiza:terima kasih..

k.rozy:a'ah kak..nanti nak wat tempahan biskut tak sempat lak nak shopping..heheh..akak duk diam lu na..tunggu habih pantang baru leh shoping..hikhik