Sunday, July 4, 2010

new netbook

lupa nak cerita benda yang agak best ni..2 bulan lepas kawan hubby bgtau ada apply utk dapatkan netbook free dari TM dengan melanggan streamyx utk pakej student.kebetulan suami bri 1st year kat PIGM.kalau tak silap student UNIPACK..mulanya tak percaya boleh dapat netbook free tu.ignore jela..tak lama lepas tu,kwn suami tunjuk netbook yang dia dapat tu..terus hubby pegi TM untuk apply..apply jela..ada rezeki ada..Alhamdulillah jumaat lepas agen TM call suruh datang ambil netbook tersebut..ni lah dia netbook yang disebut2 tu..
jenama hp..

lepas ni xdela nak berebut lappy lg dah ngan anak..hehe.hubby pun senang nak buat keje n bawak ke maktab..kalau nak beli,memang takkan belila kot..banyak lagi benda yang lebih penting..yuran langganan pun akan berkurang dari rm60 ke rm39 sebulan..tengok dulu line slow ke tak lepas ni..kalau slow,baru upgrade..kalau tak,biar jela..pakai je yang murah ni..boleh save dah untuk duit bil..

3 comments:

ashra said...

hehe..bes2...

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

wah...ok la tu. rejeki,rejeki...hehe.
hubby atun sambung amik apa? buat degree ke?

halimatun saadiah said...

ye k.fiza..baru nak wat degree..ni pun sbb gomen support,kalau tak,tak tahula bila nak smabung..