Thursday, May 26, 2011

saja2

tak tau nak letak tajuk apa...
heheh...belasah je..
sbb mcm2 hal nak tulis..walaupun tak penting pun...huhu
mulai esok,khamis rasa macam bz je...
shell tart utk order sabtu belum siap lagi..
ada banyak lagi nak kena buat..
untuk makluman,tempahan sabtu saya dah tak ambik ye...
takut tak sempat nak buat..
mula2 ingat nak bagi hubby bawak pi maktab pun,tak sempat dah nak buat...
esok petang kena iron baju hubby(untuk seminggu) siap2.
sabtu dia dah nak pergi..
kena prepare untuk masak rendang jumaat tu..
hubby mintak buat pulut kuning,rendang n kek untuk sambut anniversary ke 7 kami...
ingat nak buat kek marble cheese versi bakar(yg ni tak pernah try lagi...)
tak taula menjadi ke tak..
harap2 menjadilah..
kalau jadi nanti,saya tepek picture kat sini yeah...
jumaat malam kalau jadi nak keluar dating..heheh
itupun kalau sempat.sebab ada tempahan apam dot dot...nak ambik pagi sabtu..
hadiah untuk husb???tak tau nak bagi apa...ada cadangan tak???
saya taknak mintak hadiah...
baru je dia belikan oven baru untuk saya..
so,tak nak mintak apa2
nak mintak kasih sayang yang melimpah ruah je..heheh
to my hubby:good luck 4 your exam ye...
mintak2 sem ni dapat yang terbaik lagi..amin...

1 comment:

ashra said...

btul2..
kasih sayang yang melimpah takder penghujungnya adalah hadiah termahal kan.hehe