Monday, June 28, 2010

1st project begin...


entry kali ni,saya nak ceritakan pasal bisnes yang saya bgtau pada entry yg dulu tentang projek saya nak buat bisnes biskut raya..malam ni,dengan jayanya,saya dah siapkan lebih kurang 100 biji biskut Almond London untuk diedarkan sebagai tester..sape yang berminat bolehlah mula membuat tempahan..Tempahan akan diedarkan lebih kurang minggu ke-2 kita sebagai umat islam menyambut Ramadhan Mulia..Harga yang saya tawarkan..jeng..jeng..jeng..hanya RM40 untuk 100 biji...harap-harap adalah orang yang sudi nak beli biskut raya saya ni..doakan ye kawan2 semoga murah rezeki saya..kalau tahun ini sambutan menggalakkan,tahun depan boleh buat lagi...

Sebenarnya,niat saya untuk buat bisnes ni dari tahun 2008 lagi..tapi mungkin M lebih banyak menguasai diri..heheheh...tahun ni baru boleh mula memandangkan Alya pun dah besar ckit..(ckit je..)hehe.Doakan saya ye kawan2...

5 comments:

nieda said...

wow murah biskut ni..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

wah...bisnes biskut raya. bagus2....kalau akak dekat, boleh tempah. hehe semoga success yer. pasni boleh buat bisnes online pulak yer.

Rozy said...

tun,

kalau akak dok kat tepeng lagi leh order ngan tun kan.. dappp nyaa almond london..

ashra said...

wahh..da stat.emm,kita pun plan nk wat kuih raya.tp blum expert.so,buat tuk bagi parents/parents in law,ipar duai je.

halimatun saadiah said...

k.nieda:ye..memang murah dari harga pasaran.untung ckit2 cukupla memandangkan baru try buat tahun ni je..

k.fiza:yela k.fiza..k.fiza biasa buat ke kalau nak sambut raya??

k.rozy:tu la..akak lari duk jauh..kan dah susah..hehe

k.ash:bagus2..blh jimat kalau buat sendiri ni..