Thursday, June 3, 2010

Dah mula terasa


Hari ni dah khamis.esok jumaat.Ahad suami dah kena masuk maktab..adui...mula dah terasa dah ni..boring sangat2 bila suami xde...tapi saya faham,dia pergi pu,tak lama...
Biasanya kalau dia pergi,saya mulala tak lalu makan,xde mood..harap2 kali ni boleh jaga anak dengan baik tanpa suami di sisi..
Suami akan balik semula isnin sebab selasa ada exam PTK.masuk maktab balik rabu..dahla cuti kali ni,2 minggu..cepatla masa berlalu..tak sanggup berjauhan...

6 comments:

ummu said...

Salam Atun
good Luck untuk suami Atun yang bakal ambil PTK.
sabar ya Tun,saya pun ni suami tengah out station beberapa hari,tak lalu makan.
tapi masa cengginilah saya sempat update blog banyak2 dan lepak di RH lebih lama,:)

ayu said...

atun, sabar ye...akak pernah berjauhan dgn suami ketika awal2 perkahwinan kitaorg..PJJ, akak kat kl, suami kat kedah...dah tu ketika pregnant pun, akak handle sorg2 je kat kl..sedih tak terkata, sampai la lg 3 bln nak bersalin merangkap 1 thn usia perkahwinan kitaorg baru la dia dapat transfer ke kl balik...so, skrg ni kalau suami g outstation mana2 pun, still juga sedih..tapi mujur la anak2 ada....sumber kekuatan akak..

Bonda Mawar said...

salam..sy pun penah rs bjauhan dgn suami cmne..
1 year like dat..
tp sbb ksabaran kite sbgi isteri,akhirnya bsama juga.. :)

fisa othman said...

fisa tak pernah berjauhan...aduhhh tak terbayang kalau kena berjauhan...sabar yer Atun...

Lady of Leisure said...

banyakkan bersabar dan cuba sibukkan diri.. moga masa yang terluang tanpa suami di sisi tu berlalu dengan cepat

ashra said...

sabo k?jap je tu.pejam celik,da balik.hehe..
=) faham sgt perasaan atun tu..pernah gak rase.kalu le tak nak rase lg.hehe